Gespecialiseerd in Familie- en Arbeidsrecht

Welkom bij Advocatenkantoor Mr. Honders

Welkom bij Advocatenkantoor Honders

Advocaat strafrecht Rotterdam centrum

Het advocatenkantoor is een no-nonsense kantoor, met een eigentijdse benadering van de zaak en van de cliënt.

Advocaat strafrecht Rotterdam centrum? Dan bent u bij advocatenkantoor Honders aan het juiste adres. Advocatenkantoor Honders is gespecialiseerd in arbeids-  en sociaal zekerheidsrecht. Wat betreft het sociaal zekerheidsrecht bevindt dit rechtsgebied zich op het terrein van het publiekrecht, omdat het dan gaat om de verhouding tussen de gerechtigde van een sociale uitkering en de overheid. Op het terrein van het arbeidsrecht bevindt dit rechtsgebied zich op het terrein van het privaatrecht, omdat het daar gaat om de overeenkomst tussen de werkgever en de werknemer: de arbeidsovereenkomst.

Advocaat strafrecht Rotterdam centrum

Advocatenkantoor Honders is een no-nonsense kantoor gevestigd in Rotterdam, met een eigentijdse benadering van de zaak en van de cliënt. Wij behandelen verschillende rechtsgebieden, waaronder met name het personen- en familierecht, strafrecht, sociale zekerheid en arbeidsrecht. Ook staan wij u graag bij met een erfrechtszaak of een civiele vordering, zoals incasso of aansprakelijkheidskwestie. Wenst u meer te weten over de verschillende rechtsgebieden, dan kunt u hier klikken. De advocaat staat u uiteraard in en buiten de rechtbank bij, maar legt u eerst in een gratis adviesgesprek uit hoe een gerechtelijke procedure in zijn werk gaat, wat de kosten daarvoor zijn en welke mogelijkheden u heeft. Het kantoor behandelt zaken op basis van rechtsbijstand en is tevens gespecialiseerd in cliënten van allochtone afkomst.

Strafrecht

Het strafrecht bepaalt welke maatschappelijk of moreel ongewenste gedragingen strafbaar zijn gesteld. Wanneer het Openbaar Ministerie meent dat iemand zich niet aan deze regels houdt, kan hij worden vervolgd voor een strafbaar feit, waarbij de rechtbank uiteindelijk een straf of maatregel kan opleggen.

De betrokkenheid bij een strafzaak wordt gekenmerkt als een ingrijpende gebeurtenis en kan een grote invloed op uw leven hebben. Het is daarom van belang dat u zich na ontvangst van een dagvaarding of uitnodiging voor verhoor op het politiebureau door een advocaat laat bijstaan en u zichzelf deskundige juridische bijstand gunt. Zelfs vanaf het moment van ophouding voor verhoor heeft u het recht om een advocaat te spreken. Op deze manier bent u verzekerd van professionele begeleiding en bent u in een vroeg stadium op de hoogte van uw rechten en mogelijkheden.

Advocaat strafrecht Rotterdam centrum? Heeft u interesse of wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie, neem dan contact met ons op.

Geschillencommissie Advocatuur - Honders Advocaat

Geschillencommissie Advocatuur – Honders Advocaat

MR. J.M.F. Honders

© Honders Advocaat 2024 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl