Gespecialiseerd in Familie- en Arbeidsrecht

Welkom bij Advocatenkantoor Mr. Honders

Welkom bij Advocatenkantoor Honders

Echtscheiding Schiebroek

U zocht echtscheiding Schiebroek? Bij een echtscheiding komt veel kijken en er moeten heel wat afspraken vastgelegd worden. De afspraken die gemaakt dienen te worden over alimentatie, de verdeling van de bezittingen en schulden en de opgebouwde pensioenen worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Als er kinderen in het spel zijn, is het daarnaast verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. Voor echtscheiding Schiebroek, neem contact op met Honders Advocaat.

Echtscheiding Schiebroek

Als u en uw partner overeenstemming bereiken over de afspraken in het echtscheidingsconvenant, kan uw advocaat vervolgens een gemeenschappelijk verzoekschrift tot echtscheiding bij de rechtbank indienen. Als u er niet samen uit komt, kunt u een mediator inschakelen om te bemiddelen. Onze jurist kan naast advocaat ook als mediator optreden. Als u en uw ex-partner er echt niet uitkomen qua afspraken in het echtscheidingsconvenant, dan wordt de kwestie voorgelegd aan een rechter.

Omgangsregeling

Het echtscheidingsconvenant

In de wet staat vast dat kinderen en ouders recht hebben op omgang met elkaar. Bij een scheiding kan dit soms voor veel problemen zorgen. Het beste is natuurlijk als ouders samen met de kinderen afspraken maken over de omgangsregeling of de verdeling van de zorg- en opvoedingstaken. Tijdens de scheidingsprocedure kunnen de ouders de rechter vragen een omgangsregeling vast te stellen als ze er niet samen uit komen.

Wilt u meer weten over alle afspraken die vastgelegd moeten worden in het echtscheidingsconvenant? Of wilt u direct een ervaren echtscheidingsadvocaat inschakelen? In Rotterdam en in de wijde omgeving van Rotterdam staan wij voor u klaar!

Echtscheiding Schiebroek? Heeft u interesse of wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie, neem dan contact met ons op. Rechtsgebieden

Geschillencommissie Advocatuur - Honders Advocaat

Geschillencommissie Advocatuur – Honders Advocaat

MR. J.M.F. Honders

© Honders Advocaat 2024 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl