Gespecialiseerd in Familie- en Arbeidsrecht

Welkom bij Advocatenkantoor Mr. Honders

Welkom bij Advocatenkantoor Honders

Advocaat Civiel Recht Rotterdam

Het advocatenkantoor is een no-nonsense kantoor, met een eigentijdse benadering van de zaak en van de cliënt.

Advocaat Civiel Recht Rotterdam? Dan bent u bij advocatenkantoor Honders aan het juiste adres. Advocatenkantoor Honders is gespecialiseerd in arbeids-  en sociaal zekerheidsrecht. Wat betreft het sociaal zekerheidsrecht bevindt dit rechtsgebied zich op het terrein van het publiekrecht, omdat het dan gaat om de verhouding tussen de gerechtigde van een sociale uitkering en de overheid. Op het terrein van het arbeidsrecht bevindt dit rechtsgebied zich op het terrein van het privaatrecht, omdat het daar gaat om de overeenkomst tussen de werkgever en de werknemer: de arbeidsovereenkomst.

Advocaat Arbeidsrecht Rotterdam

Advocatenkantoor Honders is een no-nonsense kantoor gevestigd in Rotterdam, met een eigentijdse benadering van de zaak en van de cliënt. Wij behandelen verschillende rechtsgebieden, waaronder met name het personen- en familierecht, strafrecht, sociale zekerheid en arbeidsrecht. Ook staan wij u graag bij met een erfrechtszaak of een civiele vordering, zoals incasso of aansprakelijkheidskwestie. Wenst u meer te weten over de verschillende rechtsgebieden, dan kunt u hier klikken. De advocaat staat u uiteraard in en buiten de rechtbank bij, maar legt u eerst in een gratis adviesgesprek uit hoe een gerechtelijke procedure in zijn werk gaat, wat de kosten daarvoor zijn en welke mogelijkheden u heeft. Het kantoor behandelt zaken op basis van rechtsbijstand en is tevens gespecialiseerd in cliënten van allochtone afkomst.

Civiel recht

Het civiel recht regelt de verhoudingen tussen burgers onderling. Iedereen krijgt wel eens te maken met het civiel recht. Mogelijk heeft u een huurgeschil, waarbij sprake is van achterstallig onderhoud of onrechtmatige beëindiging van de huurovereenkomst. Een derde kan jegens u een onrechtmatige daad hebben gepleegd, waarbij u bijvoorbeeld schade heeft geleden of Advocaat J.M.F. Honders staat u graag bij wat betreft o.a de volgende onderwerpen: – huurrecht – onrechtmatige daad – wanprestatie – contractenrecht – consumentenrecht.

Advocaat Civiel Recht Rotterdam? Heeft u interesse of wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie, neem dan contact met ons op.

kwaliteitslabel-Honders-advocaat

kwaliteitslabel-Honders-advocaat

MR. J.M.F. Honders

© Honders Advocaat 2024 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl