Gespecialiseerd in Familie- en Arbeidsrecht

Welkom bij Advocatenkantoor Mr. Honders

Welkom bij Advocatenkantoor Honders

Advocaat Sociaal Recht Schiedam

Het advocatenkantoor is een no-nonsense kantoor, met een eigentijdse benadering van de zaak en van de cliënt.

Advocaat Sociaal Recht Schiedam? Dan bent u bij advocatenkantoor Honders aan het juiste adres. Advocatenkantoor Honders is gespecialiseerd in arbeids-  en sociaal zekerheidsrecht. Wat betreft het sociaal zekerheidsrecht bevindt dit rechtsgebied zich op het terrein van het publiekrecht, omdat het dan gaat om de verhouding tussen de gerechtigde van een sociale uitkering en de overheid. Op het terrein van het arbeidsrecht bevindt dit rechtsgebied zich op het terrein van het privaatrecht, omdat het daar gaat om de overeenkomst tussen de werkgever en de werknemer: de arbeidsovereenkomst.

Advocaat Arbeidsrecht Schiedam

Advocatenkantoor Honders is een no-nonsense kantoor gevestigd in Rotterdam, met een eigentijdse benadering van de zaak en van de cliënt. Wij behandelen verschillende rechtsgebieden, waaronder met name het personen- en familierecht, strafrecht, sociale zekerheid en arbeidsrecht. Ook staan wij u graag bij met een erfrechtszaak of een civiele vordering, zoals incasso of aansprakelijkheidskwestie. Wenst u meer te weten over de verschillende rechtsgebieden, dan kunt u hier klikken. De advocaat staat u uiteraard in en buiten de rechtbank bij, maar legt u eerst in een gratis adviesgesprek uit hoe een gerechtelijke procedure in zijn werk gaat, wat de kosten daarvoor zijn en welke mogelijkheden u heeft. Het kantoor behandelt zaken op basis van rechtsbijstand en is tevens gespecialiseerd in cliënten van allochtone afkomst.

Sociaal recht

Is uw uitkering gestopt? Heeft u problemen met het UWV of met de belastingdienst? Advocaat mr. J.M.F. Honders staat u graag bij. Het kan zijn dat uw uitkering werd beëindigd, terwijl u meent dat dat dit onrechtmatig is. Ook kan de Belastingdienst bijvoorbeeld toeslagen terugvorderen die u in het verleden heeft ontvangen. Mogelijk kunt u daartegen een bezwaarschrift indienen en kan dit resulteren in herstel van uw uitkering of kwijtschelding of vermindering van de teruggevorderde bedragen. Voor een gratis adviesgesprek neemt u contact op met mr. J.M.F. Honders via het contactformulier of belt u het gratis telefoonnummer.

Advocaat Sociaal Recht Schiedam? Heeft u interesse of wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie, neem dan contact met ons op.

kwaliteitslabel-Honders-advocaat

kwaliteitslabel-Honders-advocaat

MR. J.M.F. Honders

© Honders Advocaat 2024 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl