Gespecialiseerd in Familie- en Arbeidsrecht

Welkom bij Advocatenkantoor Mr. Honders

Welkom bij Advocatenkantoor Honders

Verblijfsvergunning Delfshaven

Het advocatenkantoor is een no-nonsense kantoor, met een eigentijdse benadering van de zaak en van de cliënt.

Verblijfsvergunning Delfshaven

Heeft u juridische bijstand nodig voor het verkrijgen van een verblijfsvergunning?
Als u als vluchteling naar Nederland bent gekomen of vanwege een baan of een relatie met een hier woonachtig persoon, dan heeft u een verblijfsvergunning nodig. Zolang u die niet heeft mag u niet in Nederland verblijven met uitzondering van toeristisch verblijf dat slechts voor enkele maanden geldt. Verblijfsvergunning Delfshaven.

Als u langer in Nederland blijft zonder een verblijfsvergunning aan te vragen loopt u het risico dat u door de politie wordt opgepakt en het land uit wordt gezet. Het is dus belangrijk hiervoor tijdig een advocaat in te schakelen.

Hoe groot is de kans op een verblijfsvergunning?

Het hangt van meerdere omstandigheden af hoe groot de kans is dat u in Nederland mag blijven en een permanente verblijfsvergunning krijgt. Als u naar Nederland komt om hier te werken is de vergunning altijd tijdelijk, als het project waarvoor u bent ingehuurd is afgelopen loopt ook uw vergunning af. Als u als vluchteling naar Nederland komt krijgt u de vluchtelingenstatus en mag u niet werken. Ook in geval van gezinshereniging, als uw partner Nederlands is en u buiten Nederland woont als ingezetene van een ander land, mag u wel naar Nederland komen als toerist, maar u mag niet langer dan 90 dagen blijven. U kunt uiteraard wel een procedure starten om in aanmerking te komen voor een permanente verblijfsvergunning.

Zorg dat u van onbesproken gedrag bent

Wilt u voor een verblijfsvergunning in Nederland in aanmerking komen dan is het van belang dat u geen strafbare feiten pleegt. Als u een strafblad heeft, ook als u recent voor uw vertrek uit uw land van herkomst veroordeeld bent, is de kans een stuk kleiner dat u in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Houd er daarbij rekening mee dat veroordelingen altijd worden genoteerd in de computersystemen die worden geraadpleegd om uw aanvraag te beoordelen. Het heeft dus geen zin om dergelijke feiten te verzwijgen.

Heeft u juridische bijstand nodig voor het aanvragen van een verblijfsvergunning of wilt u een afwijzende beslissing aanvechten?

Neem dan contact op met Honders Advocaat. Onze juristen hebben ruime ervaring met dit soort zaken en zullen u naar beste kunnen bijstaan om de vergunning tot verblijf alsnog te verkrijgen. Neem vandaag nog contact op voor een verblijfsvergunning.

Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek.

Verblijfsvergunning Delfshaven? Heeft u interesse of wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie, neem dan contact met ons op.

Verblijfsvergunning Delfshaven

MR. J.M.F. Honders

© Honders Advocaat 2024 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl