Gespecialiseerd in Familie- en Arbeidsrecht

Welkom bij Advocatenkantoor Mr. Honders

Welkom bij Advocatenkantoor Honders

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht bij Honders Advocaat

Arbeidsrecht is een belangrijk onderdeel van het Nederlandse rechtssysteem. Het omvat de regels en wetten die van toepassing zijn op arbeidsrelaties tussen werkgevers en werknemers. Bij geschillen tussen werkgevers en werknemers kan een advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht helpen om een ​​oplossing te vinden. Honders Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrechtelijke geschillen en oplossingen. In dit artikel bespreken we hoe Honders Advocaten u kan helpen bij arbeidsrechtelijke zaken.

Wie is Honders Advocaten?

Honders Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Rotterdam, gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Het kantoor bestaat uit ervaren advocaten die u kunnen adviseren en bijstaan ​​in arbeidsrechtelijke kwesties.

Wat is arbeidsrecht?

Arbeidsrecht omvat alle wetten en regels die van toepassing zijn op arbeidsrelaties. Het is van toepassing op werknemers die werkzaam zijn op basis van een arbeidsovereenkomst, zoals vaste medewerkers, oproepkrachten, uitzendkrachten en freelancers. Arbeidsrecht regelt onder meer de arbeidsvoorwaarden, zoals salaris, werktijden en vakantiedagen, maar ook ontslag en ziekteverzuim.

De belangrijkste wetten in arbeidsrecht

In Nederland zijn er verschillende wetten die van toepassing zijn op arbeidsrechtelijke kwesties, waaronder:

  • De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)
  • De Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag (WML)
  • De Arbeidstijdenwet (ATW)
  • De Wet verbetering poortwachter
  • De Wet werk en zekerheid (WWZ)

Wat kan Honders Advocaten voor u betekenen?

Honders Advocaten kan u helpen bij diverse arbeidsrechtelijke kwesties, zoals:

Advies over arbeidsrechtelijke zaken

Honders Advocaten kan u adviseren over uw rechten en plichten als werknemer of werkgever. Ook kan het kantoor u adviseren over arbeidsvoorwaarden, zoals salaris, concurrentiebedingen en non-concurrentiebedingen.

Ontslagzaken

Bij ontslagzaken kan Honders Advocaten u bijstaan in het geval van dreigend ontslag, ontslag op staande voet, ontslag wegens disfunctioneren of bij een arbeidsconflict.

Indien u het formulier op de contactpagina invult, nemen wij binnen een dag contact met u op voor een direct telefonisch consult met de advocaat, waarbij uw uw zaak kort kunt uitleggen. U kunt ook ons rechtstreekse mobiele nummer bellen, Honders Advocaat.

Familierecht

MR. J.M.F. Honders

© Honders Advocaat 2024 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl